Over ons

Wie zijn wij?

Esmeralda Korteweg

Esmeralda Korteweg

Mijn missie: iedereen gelukkig aan het werk! Ik doe wat ik doe vanwege mijn enorme drive om mensen te inspireren om voor (werk)geluk te kiezen.

Ik ben een motivator, snelle denker, oplossingsgericht, meer een adviseur dan een coach, rustig, positief, enthousiast, doelgericht en professioneel en ik ben niet gericht op verleden maar op het heden en ‘hoe nu verder’.

Alles is communicatie: ongeacht de situatie gaat het erom dat jij jezelf op de juiste manier kunt en durft te laten zien. Met mijn klanten werk ik aan hun zichtbaarheid en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Spreekangst vormt voor velen een belemmering.

‘I practice what I preach’ past goed bij me.

Patricia Witkamp

Patricia Witkamp

Het woord saai is aan mij niet besteed!
De woorden die beter bij me passen zijn: creatief, gul, empathisch, probleemoplossend, doelgericht èn origineel.

Verbindingen maken en contacten leggen is mijn tweede natuur en dat is waar ik energie van krijg. Ik heb een ongekende passie voor Parijs en organiseer met veel plezier en enthousiasme zakelijke dagtrips naar Parijs waar verbinden, netwerken en inspiratie opdoen centraal staan. Exclusieve (netwerk) events organiseren? Ja graag! Verder ben ik een pragmatische docente die verschillende (zakelijke) taaltrainingen Frans verzorg.

Ik kom uit een familie van ‘makkelijke’ praters en ik merk (tijdens trainingen en events) dat dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is. Graag help ik je over je spreekangst heen.

Deelnemers over onze training

Paolo

Business director

“What’s in a name? De naam van deze training doet het programma goed eer aan. En deze zit goed en logisch in elkaar. Met veel ruimte voor (veilige) verkenningen en[…]”

Review Dare to Be Academy

Cynthia Lim

Kinderarts

“Voor mij was spreken voor een groep mensen altijd iets waar ik erg tegenop zag. De spanning die ik hierbij voelde, bracht mij in een negatieve spiraal en kostte mij steeds veel energie. […]”

Review Dare to Be Academy

Irene

Ingenieur

“De moed om te spreken begon voor mij met een ontdekkingstocht naar mijn eigen talenten, dat als een fundament diende om de durf op te bouwen om met zelfvertrouwen voor een groep te staan.”

Toch nog een vraag?

Neem contact met ons op.

Stuur een bericht