Over ons

Wie zijn wij?

Esmeralda Korteweg

Esmeralda Korteweg

Esmeralda is een motivator, snelle denker, een oplossingsgerichte ondernemer en is zeer doelgericht om resultaten te behalen.

Door haar functie als HR Businesspartner bij UWV SMZ in Rotterdam weet zij als geen ander wat er nodig is om op een juiste manier zichtbaar te zijn binnen een organisatie en wat dit voor jou kan opleveren. Daarnaast timmert zij als ondernemer al acht jaar succesvol aan de weg. Netwerken, ondernemersvaardigheden en zichtbaarheid zijn skills die als basis hebben gediend voor haar zakelijke succes.

Ook diverse vervolgopleidingen – o.a. psychologie van leiderschap bij Nyenrode – hebben haar inzichten gegeven in de psychologische kant van leiderschap, het (on)bewuste menselijk gedrag en breinmanagement met kennis uit de neurobiologie.

Deze kennis neemt zij mee bij het trainen van de deelnemers op het gebied van communicatie en zelfvertrouwen.

Patricia Witkamp

Patricia Witkamp

Patricia is een creatieve, originele ondernemer. Verbindingen maken en contacten leggen is haar tweede natuur!

Na haar studie pedagogiek en Franse taal- en letterkunde is zij jarenlang werkzaam geweest in het buitenland. Door haar diverse internationale werkervaringen kan zij de deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen profileren binnen verschillende werkcontexten.

De vele commerciële sales trainingen (opgedaan bij Sanoma/Malmberg) maken haar een expert in gespreksvaardigheden en pitchen.

Patricia is een pragmatische doener die met enthousiasme deelnemers prikkelt en uitdaagt om meer zichzelf te durven zijn.

Onze opdrachtgevers

Wat zeggen onze deelnemers?

Theo Meijerink

Verpleegkundige

Voor een groep durven spreken, of het nou een spreekbeurt was op school, een presentatie geven op m’n werk of op een bruiloft een groep toespreken: altijd zag ik er […]”

José Lozano

Jobcoach

“Blij om te merken dat de training boven verwachting was. Ik vond het een waardevolle cursus in een fijne en veilige omgeving.

Marnix Mellaert

“Mijn grootste learning is de combinatie mindset én doen. Veel oefenen en vooral blijven oefenen. Buiten mijn comfortzone gaan. Ik heb voor mezelf gemerkt dat de cursus echt werkt!

Toch nog een vraag?

Neem contact met ons op.