Over ons

Wie zijn wij?

Esmeralda Korteweg

Esmeralda Korteweg

Esmeralda is een motivator, snelle denker, een oplossingsgerichte ondernemer en is zeer doelgericht om resultaten te behalen.

Binnen de financiële wereld heeft ze haar kennis, opgedaan tijdens de studie Corporate Communications, jarenlang succesvol ingezet. Zij weet dus als geen ander wat er nodig is om op een juiste manier zichtbaar te zijn binnen een organisatie en wat dit voor jou kan opleveren.

Ook diverse vervolgopleidingen – o.a. psychologie van leiderschap bij Nyenrode – hebben haar inzichten gegeven in de psychologische kant van leiderschap, het (on)bewuste menselijk gedrag en breinmanagement met kennis uit de neurobiologie.

Deze kennis neemt zij mee bij het trainen van de deelnemers op het gebied van communicatie en zelfvertrouwen.

Patricia Witkamp

Patricia Witkamp

Patricia is een creatieve, originele ondernemer. Verbindingen maken en contacten leggen is haar tweede natuur!

Na haar studie pedagogiek en Franse taal- en letterkunde is zij jarenlang werkzaam geweest in het buitenland. Door haar diverse internationale werkervaringen kan zij de deelnemers leren hoe zij zichzelf kunnen profileren binnen verschillende werkcontexten.

De vele commerciële sales trainingen (opgedaan bij Sanoma/Malmberg) maken haar een expert in gespreksvaardigheden en pitchen.

Patricia is een pragmatische doener die met enthousiasme deelnemers prikkelt en uitdaagt om meer zichzelf te durven zijn.

Onze opdrachtgevers

Wat zeggen onze deelnemers?

Review Dare to Be Academy

Rogier Drupsteen

Business Controller

“Al een poosje had ik last van spreekangst. Via de training kwam ik erachter dat die angst kwam doordat ik onrealistisch hoge eisen aan mezelf stel.
De training heeft me[…]”
Review Dare to Be Academy

Robert van Aspert

Functionele beheerder

“Een laagdrempelige training waarbij ik me veilig voelde binnen de groep.
In kleine stapjes oefenen zorgt voor een groot resultaat.
Voor een groep[…]”

Paolo

Business director

“What’s in a name? De naam van deze training doet het programma goed eer aan. En deze zit goed en logisch in elkaar. Met veel ruimte voor (veilige) verkenningen en[…]”

Toch nog een vraag?

Neem contact met ons op.