masterclass

Masterclass Professioneel Presenteren

Vertel overtuigend jouw verhaal!

Wil je je presentatievaardigheden verbeteren en zelfverzekerder en overtuigender presenteren?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

Onze Masterclass “Professioneel Presenteren, vertel overtuigend jouw verhaal’, is speciaal ontworpen om je te helpen je presentatietechnieken te verbeteren en je publiek te boeien. 

Vrijblijvend advies?
Bel +31 6 42 67 79 56 

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

De Masterclass ‘Professioneel Presenteren: Vertel overtuigend jouw verhaal’ is bedoeld voor iedereen die regelmatig presentaties geeft, of het nu voor een klein of groot publiek is.

Tijdens de Masterclass zullen we verschillende technieken en strategieën behandelen om je presentatieskills te versterken. Je leert onder andere hoe je je verhaal opbouwt en hoe je de aandacht van je publiek vasthoudt. En je gaat naar huis met een ‘sjabloon’ voor je toekomstige presentaties. Hoe handig is dat?

Trainers

Onze manier van werken en visie op trainen, waarbij veiligheid en positieve aanmoediging centraal staan is misschien al bij je bekend.

Voor deze training werken we samen met Femke van Es: zij is manager Strategie bij de Efteling en eigenaar van de Reputatie Partner.

Femke is al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de communicatie van de Efteling. Door de juiste verhalen te vertellen (in o.a. interviews, als woordvoerder voor de pers, tijdens presentaties en bijeenkomsten) heeft ze samen met haar teams regie gehouden op de reputatie van dit bijzondere bedrijf. Naast haar pittige baan bij de Efteling heeft Femke haar eigen bedrijf, de Reputatie Partner. Daarmee helpt zij professionals en bedrijven om hun reputatie te regisseren en te versterken. Met een verhaal dat klopt.  Want goede verhalen vertellen is belangrijk.

Praktische informatie

Je werkt in een online lesomgeving met theorie en er zijn voorbereidende opdrachten.

Nieuwe data voor 2024 volgen, schrijf je alvast in op wachtlijst

Locatie: Beum in Dorst/gemeente Breda.

Investering is 475 BTW vrij, inclusief lunch, koffie/thee en lekkers gedurende de dag.

Max 8 deelnemers.

Veelgestelde vragen

Herken jij je in onderstaande? Dan is deze Mastclass geschikt voor je!

Je presenteert al regelmatig op je werk maar je wilt je verhaal duidelijker en scherper brengen voor je publiek, je hebt behoefte aan verbetering en de juiste feedback en input van ervaren trainers.

Je bent nog in de beginnende fase van presenteren (je vond het voorheen te spannend) en inmiddels ben je over je angst heen en toe aan de volgende stap: je presentatie professionaliseren.

Jezelf ontwikkelen is en blijft belangrijk: doe daarom deze pragmatische Masterclass cadeau aan jezelf!

Na aanmelding kun je niet gelijk starten.

Wel ontvang je ruimschoots voor aanvang van de Masterclass informatie over de gewenste voorbereiding van de dag, je komt met een gemaakte presentatie.

Op de trainingsdag zelf heb jij toegang tot het lesmateriaal van de Dare to be Academy.

Natuurlijk neem jij je laptop mee want je gaat (verder) werken aan je presentatie en een vervolg geven aan je voorbereiding.

Er wordt van je verwacht dat je met een presentatie naar de Masterclass komt.

Je ontvangt ruimschoots voor aanvang de opdracht waarin duidelijk staat wat er van je verwacht wordt.

Hoe lang jij werkt aan het maken van jouw presentatie is voor iedereen anders… misschien heb je al een presentatie die je kan gebruiken en wat dient te verfijnen? Of misschien vind je het fijn een hele nieuwe presentatie te maken?

Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt, dit hangt ook van je persoonlijke voorkeur af.

Voor aanvang van de Masterclass maak je een presentatie maar deze hoef je niet van te voren in te leveren.

Gedurende de dag ga jij met deze presentatie aan de slag, nadat je feedback hebt gekregen en theorie hebt doorgenomen. We werken met verrassende werkvormen en de dag is pragmatisch ingericht.

Ook heb je toegang tot het online lesmateriaal van de Dare te be Academy.

Het kan handig zijn om een schrift of aantekenblok mee te nemen waar jij je inzichten of learnings in vermeld. Natuurlijk neem je ook je laptop mee!

Jij gaat tijdens de Masterclass heel praktisch aan de slag met je vaardigheden om te kunnen/durven presenteren. Je ontvangt feedback van ervaren trainers en krijgt hierdoor vele nieuwe inzichten en learnings.

Je hebt toegang tot het online lesmateriaal van de Dare to be Academy: leerzame en verrassende theorie!

Na afloop van de dag ga jij naar huis met je persoonlijke ‘presentatie-sjabloon’ en je kunt deze tool steeds weer opnieuw inzetten bij elke vervolg presentatie, of dit nu een zakelijke of privé presentatie betreft.

Kortom: een dag van onschatbare waarde waarbij je ook nog eens de gelegenheid krijgt om in contact te komen, te netwerken met met mede-deelnemers.

Toch nog een vraag?

Neem contact met ons op.